Wat een rollercoaster was 2021!
Op de foto zien jullie een foto van ons eerste succes in 2020. De daadwerkelijke oprichting van de stichting na ons notarisbezoek. Vol vertrouwen, maar niet wetende of ons idee een succes zou worden.
Nu, ruim een jaar later gaan we na een mooie opening en een flitsende start als een raket.  De interesse en animo waarop we hadden gehoopt heeft ons in positieve zin overvallen. Meerdere keren hadden we te weinig handen om aan alle aanvragen te voldoen.
En ondanks een raar einde van dit jaar waarin we nog zoveel leuke dingen in petto hadden, gaan we met een positief gevoel straks het nieuwe jaar in. Door trouwe en gulle sponsoren die ons en onze gasten een warm hart toedragen kunnen we 2022 met een gerust hart in gaan. Dit jaar was slechts het begin.
We zetten in op groei en ontwikkeling, mooie samenwerkingen EN professionalisering van ons concept. Door een financiële impuls van MAEX (het platform dat helpt maatschappelijke impact maken, meten en managen) kunnen we professionals inkopen die ons daarbij gaan helpen.
Op dit moment hebben wij een bewezen social impactwaarde van 20.000 euro over 2021 en een prognose van 50.000 euro over 2022 (de impactwaarde is het totale bedrag wat belanghebbenden tezamen besparen of in reguliere economie bereid zouden zijn te betalen voor dergelijke diensten) We zijn al enorm trots dat wij dit in een relatief korte tijd hebben bereikt.
Behalve het verlenen van onze informele zorg willen we vooral in gaan zetten op het vergroten van de sociale netwerken van onze klanten. We hebben nu al gezien dat er onderlinge contacten ontstaan en dat is een ontwikkeling die we willen uitbreiden en stimuleren. Wij faciliteren de stap naar de maatschappij, maar het zou mooi zijn als hier blijvende acties en contacten uit voortkomen. Dan is onze missie pas echt geslaagd.
Kortom, genoeg om naar uit te kijken. Nog meer mogelijkheden om impact te maken, nog meer mensen met een positief gevoel en een glimlach onze deur uit laten gaan en nog meer mensen dat gevoel te geven dat ze er toe doen. Iedereen heeft iets moois, iedereen doet ertoe.
Namens ons IederMooi team wil ik iedereen heel erg bedanken die ons het afgelopen jaar hiermee geholpen heeft. Hetzij met tijd, geld, kennis of producten. Het hele concept valt of staat met mensen die op wat voor manier dan ook hun steentje willen bijdragen aan het welzijn van anderen. Zonder deze hulp en steun hadden we dit niet gered.
Voor het nieuwe jaar wensen wij jullie allemaal veel liefde en gezondheid. Houd moed en heb lief, zorg goed voor jezelf want alleen dan kan je voor een ander zorgen.
Liefs Margo & Sophie

Geef een reactie