Aanbod

Haar stylen of knippen

Stel jezelf eens voor… Je kunt niet vaak naar de kapper om je haren te knippen. Je hebt geen geld voor verzorgingsproducten of make-up. Je zelfvertrouwen neemt daardoor af.

Neem eens plaats in onze stoel en laat onze kapster je eens verwennen. Een knipbeurt, een fijne wasbeurt en misschien wel een mooie kleur voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of belangrijk gesprek.

Jij bent prachtig, kijk maar eens in onze spiegel.

Onze kapster ontvangt je met liefde in haar stoel. Vanaf het moment dat je binnen komt draait het om jou. Jij krijgt onze onverdeelde aandacht en we stellen geen moeilijke vragen.

Hoe maak je een afspraak met onze kapster? Onze kapster is er vaak op woensdag, donderdag en vrijdag.

Dat doe je door een e-mail te sturen naar welkom@iedermooi.nl of een whatsapp bericht te sturen naar: 06-45904741 en dan plannen wij een afspraak voor je in.

Visagie

Stel jezelf eens voor … Je hebt eindelijk een sollicitatiegesprek maar voelt je onzeker over hoe je eruit ziet. Je hebt niet veel make-up maar weet ook niet goed wat je ermee moet doen. Of je zou jezelf weleens een dag helemaal glamour willen voelen met een mooie make-up?

Onze visagisten staan voor je klaar om je te voorzien van een prachtige make-up! full glamour of naturel opgemaakt, wat jij wilt. Kijk maar eens in onze spiegel hoe jij er dan uit ziet. Onze visagiste is er vaak op donderdag of vrijdag. 

Nagels

Stel jezelf eens voor … Je hebt geen geld om nagellak te kopen en je nagels te verzorgen. Je schaamt je misschien wel voor je nagels en verstopt ze in je mouw. Je zou ook wel eens een mooie kleur nagellak willen op je nagels? Of je vindt het leuk om eens een keer heerlijk in de watten gelegd te worden omdat dit al zo lang geleden is?

Onze nagelstyliste staat voor je klaar! 

Hoe maak je een afspraak met onze manicure? Onze manicure is er iedere laatste donderdag van de maand.

Dat doe je door een e-mail te sturen naar welkom@iedermooi.nl of een whatsapp bericht te sturen naar: 06-45904741 en dan plannen wij een afspraak voor je in.

Massage

Stel jezelf eens voor … Je hebt zo de behoefte om jezelf te ontspannen, maar je hebt geen geld voor een massage. Je hebt de behoefte aan persoonlijke aandacht, maar krijgt die niet. Neem eens plaats op onze massagestoel. Laat jezelf verwennen en geniet van deze massage! Ontspan voor een keer en vergeet jouw zorgen.

Afspraken worden gemaakt op aanvraag.

Dat doe je door een e-mail te sturen naar welkom@iedermooi.nl of een whatsapp bericht te sturen naar: 06-45904741 en dan plannen wij een afspraak voor je in.

Hoe werkt het?

In principe nodigen wij zelf onze doelgroepen uit via de bekende zorg- en welzijnsinstellingen.

De afgelopen jaren laten onze cijfers precies zien uit welke doelgroep de meeste vraag komt. Die doelgroep, waarbij het financiële probleem het zwaarste weegt, daar willen wij ons vooral op richten. We kunnen dit werk alleen maar doen met de hulp van vele sponsoren en willen dat kapitaal op een zo eerlijk mogelijke manier terug brengen in de maatschappij.

Wij werken samen met onder andere Voedselbank de Bevelanden, SMWO Goes, Weerwerk Goes, Wijkbedrijf Incluzio Goes-Zuid en het Leger des Heils. Ben jij daar bekend of bij de gemeente,  dan ben je sowieso van harte welkom. De eerste keer is altijd gratis dus kom gerust kennis maken. Wij vragen niet om bewijsstukken maar gaan uit van wederzijds vertrouwen.

Uiteraard blijven wij wel maatwerk leveren en staan open voor organisaties die hun bewoners/cliënten onze succes gegarandeerde make-overs willen laten ervaren. We werken hierbij op offerte-basis.


Vaste openingstijden hebben we niet omdat we voornamelijk op afspraak werken. Vaak is dat op woensdag-donderdag en vrijdag. Onze deur staat dan ook open voor een praatje of bakje koffie.