Wie zijn wij?

Wij zijn Sophie en Margo, moeder en dochter.

“Mam, ik wil meer voor de maatschappij doen!” Sophie, ondanks haar jonge leeftijd, wilde zich meer inzetten voor de maatschappij en vanaf dat moment ontstond stichting IederMooi. De naam zegt het natuurlijk al, iedereen is mooi.

Ze zeggen weleens het draait om het innerlijk en dat is zeker ook zo. Maar laten we ons uiterlijk niet vergeten. Wanneer we er goed uitzien, voelen we onszelf goed. Sophie is visagiste en manicure en weet dit als geen ander. Margo is verpleegkundige en heeft gezien hoeveel behoefte er aan aandacht is binnen de zorg.

Behoefte aan een knuffel, een luisterend oor.. Behoefte aan écht gezien te worden.

Wij wilden een plek waar jij welkom was. Waar jij die aandacht krijgt die je verdient.

Waar jij jezelf kunt zijn en niet veroordeeld wordt.

Een plek waar we beauty en zorg samenbrengen! Deze plek is IederMooi en nog elke week ontvangen we tientallen mensen in onze huiskamer. Van een kappersbezoek tot een massage, van nagels lakken tot een mooie make-up.

Zodat jij in de spiegel kijkt en lacht om wat jij ziet. Iedereen is namelijk mooi en verdient het zichzelf mooi te voelen.

Onze missie

Niet alleen de hoeveelheid geld die je hebt, of het opleidingsniveau dat je hebt of wat voor werk je hebt, maar ook jouw sociale netwerk, je leefstijl, uiterlijk en gezondheid dragen bij aan jouw positie in deze maatschappij. Wij zijn stichting IederMooi en wij zetten ons dagelijks in om onze doelgroepen de persoonlijke aandacht te schenken die ze zo nodig hebben.

Een bredere kijk op gezondheid, die meer oplevert

Mensen zijn niet hun aandoening, en toch focussen we daar in de zorg wel vaak op. Alle aandacht gaat uit naar hun klachten en gezondheidsproblemen en hoe we die kunnen oplossen. Positieve gezondheid kiest een andere invalshoek. Het accent ligt niet op ziekte maar op mensen zelf, hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.