Doneren

Heb jij ook een maatschappelijk hart?

Als stichting kunnen wij niet zonder onze sponsoren. Door donaties kunnen wij blijven bestaan en doen wat wij doen.

Waarom is het zo nodig wat wij doen?

Vaak zien we dat de doelgroep, die kwetsbaar is op lichamelijk, mentaal en/of financieel gebied in isolement leeft. Thema’s als schaamte, onzekerheid en eenzaamheid spelen een grote rol. Deze doelgroep is niet langer in staat deel te nemen aan de arbeidsmarkt en/of maatschappij, waardoor de wereld (sociaal netwerk) steeds kleiner wordt.

 

Stichting IederMooi is er voor die doelgroep. Wij bieden ze een huiskamer. Een veilige plek waar ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Door de diverse beauty arrangementen die wij laagdrempelig aan bieden, groeit o.a. het zelfvertrouwen. Mooie, schone nagels waar je jezelf niet voor hoeft te schamen. Eindelijk dat kapsel dat je zelfvertrouwen geeft.

 

Ontspanning van de dagelijks zorgen middels een massage. Met als uitkomst steeds meer zelfvertrouwen, maar ook een groter netwerk door de bezoeken aan onze stichting, waardoor terugkeren op de arbeidsmarkt realiteit wordt.

 

Daarom is het zo belangrijk dat we blijven bestaan en zijn we altijd op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren. Bijvoorbeeld door lid te worden van onze club van 100. Dit zijn bedrijven die ons jaarlijks 100 euro schenken. Wil jij ook lid worden van onze club van 100 of daar meer informatie over? Mail dan naar: welkom@iedermooi.nl

 

Wil je ons op een andere manier sponsoren?

Neem dan contact met ons op via welkom@iedermooi.nl

Voor de informatie over onze ANBI status verwijs ik u naar de ANBI button onderaan onze home pagina. Met deze donaties kunnen wij blijvend onze diensten aanbieden aan die mensen die het zo hard nodig hebben om in het zonnetje gezet te worden. Bij voorbaat dank voor uw gulle gift. Samen maken we een verschil.

Doneren

RSIN: 861914065

KVK : 81066848

BTW: NL861914065B01

Bankrekeningnummer: NL 78 RABO 0363 2866 40 tnv Stichting Iedermooi

 

Voor deelname aan onze club van 100, klik op onderstaande knop. 

Bedrag

Margo Theenaart-Dagevos​

Oprichter, directeur en verpleegkundige​

Rachelle Verhage​

Voorzitter

Sophie Theenaart

Mede-oprichter, visagist, haar-en nagelstylist​