Werkwijze

In overleg met onze denktank en door samen te werken met diverse (zorg) instanties kiezen wij onze doelgroepen uit. Aan onze gasten die voor onze dienstverlening in aanmerking komen wordt persoonlijk een uniek recept overhandigd. Omdat wij uit privacy overwegingen niet in het bezit willen zijn van persoonlijke gegevens zijn wij daarvoor afhankelijk van de instanties die onze recepten onder de doelgroepen uit gaan delen. Bovendien willen wij dat onze diensten uitsluitend bij die mensen terecht komen die daar recht op hebben. En belangrijk om te melden is dat wij geen concurrentie zijn voor de lokale kappers en beautysalons. Wij ontvangen uitsluitend die doelgroepen die niet op de reguliere markt terecht kunnen of dat door omstandigheden niet willen.

Om de zoveel tijd zullen wij van doelgroep wisselen en / of een doelgroep erbij uitnodigen, dit om iedereen een kans te geven. Uiteraard staan ​​wij ook open voor ideeën, persoonlijke aanvragen of tips voor mensen die onze aandacht goed kunnen gebruiken.

Wij werken op afspraak als het gaat om de beautybehandelingen, hiernaast zijn wij op werkdagen open om u te ontvangen voor een kopje koffie, een luisterend oor, een goed gesprek of gewoon wat gezelligheid of een warm huis. Wij willen laagdrempelig en gastvrij zijn en dat stukje thuis bieden wat niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Ons recept geeft u recht op 2 gratis behandelingen. Dit kan zijn voor uw haar, uw nagels of uw gezicht. Gratis omdat we vinden dat u dat verdient, maar ook om u te laten ervaren hoe fijn en waardevol het is om bij ons langs te komen. Na deze gratis behandelingen bent u uiteraard ook van harte welkom maar vragen wij een bijdrage van rond de 10 euro per behandeling.

Voor de kwetsbare doelgroepen in de langdurige zorg willen wij op termijn de mogelijkheid bieden om in de instellingen zelf langs te gaan en een regeling op maat aan te bieden voor een grotere groep. Dit zal uiteraard niet gratis zijn, maar betaald kunnen worden uit het activiteitenbudget van de instellingen.

Voor bedrijven en particulieren die ons recept kado willen geven aan iemand die binnen onze doelgroepen valt zijn er mooie kado verpakkingen verkrijgbaar.

 

Ons recept

Ons recept komt op de een of andere manier naar je toe, en is persoonlijk. Het is voor jou, omdat jij het verdient. Een voorbeeld van ons recept voor aandacht vind je hier.....

Dag mooi mens,

Misschien vind je dat zelf helemaal niet, of niet meer. Of ben je dat gevoel even kwijt door de omstandigheid waarin je zit. Wij gaan dat gevoel weer bij jou naar boven halen en willen jou hierbij uitnodigen voor wat  “aandacht op recept”

Jij bent hier speciaal voor uitgekozen, dus dit recept is ook alleen door jou te gebruiken.

Met dit recept mag jij 2 keer gratis langskomen bij ons in de salon. Welke behandeling of verwennerij dat wordt, dat mag jij zelf kiezen. Laat weer eens lekker je haar doen, kies voor mooie gemanicuurde nagels of voor een mooie make-over om er weer eens prachtig uit te zien voor diegene die je lief is.

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht jou weer beter laat voelen. Mooi van buiten, voelt beter van binnen.

Natuurlijk mag je na deze 2 keer gewoon terug komen, hiervoor vragen we dan een kleine bijdrage.

Daarnaast staat onze deur op werkdagen open voor een kopje koffie of thee, voor een goed gesprek, een luisterend oor of gewoon voor wat warmte en gezelligheid.

Wij kijken heel erg uit naar jouw komst en vergeet niet dit persoonlijke recept mee te nemen.

Reserveringssysteem

Wij werken met een online reserveringssysteem op deze site. Hierdoor is makkelijk te zien op welke dagen er nog plaats is en voor welke behandeling u kunt aanmelden.

Onze voorkeur gaat echter uit naar reservering per mail of telefoon. Dit omdat we zoveel mogelijk rekening willen houden met maatwerk.

Naast onze wekelijkse beauty-activiteiten gaan we inventariseren of er animo is voor diverse andere workshops in groepsverband. We hebben hier al veel leuke ideeën en samenwerkingen voor.