Agenda

Voor alle afspraken die u maakt geldt dat wij proberen rekening te houden met volgorde en tijdsplanning. Echter vinden wij het belangrijker om die tijd te nemen die nodig is, en vinden wij het bovendien gezellig als u lekker blijft “hangen” in ons huis.

Neem dus voor uzelf ruim de tijd voor dit aangename moment. Er is koffie, thee met lekkers, een krantje en vooral warmte en gezelligheid.

We kijken uit naar uw komst.

Workshops

Voor groepen binnen en buiten de langdurige zorg leveren wij workshops op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden. Daarnaast organiseren wij diverse workshops voor (niet)doelgroepen.

Kniparrangement

Onze kappers wassen, knippen, föhnen en stylen uw haar naar uw wensen. Maar niet voordat u een heerlijke hoofd/haarmassage heeft gekregen. Wij kleuren het haar ook op aanvraag maar daar vragen wij wel een kleine bijdrage voor.

Barbier

Onze barbier is een specialist in het knippen, scheren en verzorgen van baarden en snorren. Natuurlijk ook met een heerlijke hoofd/haarmassage.

Visagie

Onze visagisten zijn in staat om u op uw mooist te laten zijn en voelen. Als u dat wilt dan maken we daar direct een mooie foto van zodat u hier blijvend aan herinnert wordt. Iedereen is Mooi!

Manicure

Onze manicure laat u eerst heerlijk ontspannen met uw handen in een lekker geurend handen badje, een mooi (gel)lakje naar keuze en een zalige handmassage met een verzorgende crème.

Massages

Wij hebben wekelijks op woensdagochtend een professionele masseuse in huis. Kom lekker ontspannen met een hand, voet of stoelmassage.

Op diverse dagen organiseren wij workshops waarvoor u kunt inschrijven voor deelname. Als u zelf ideeën heeft voor leuke of bijzondere workshops, laat het ons weten.

Openingstijden winkel

Vrijdag en zaterdag van 11 tot 16 uur.

Openingstijden salon

Op afspraak. Uiteraard is onze winkel op die momenten ook open.